iPhone bruges mere til spil end Android

Moderne lyd i retro rock design

Det goe gamle scene højttaler mærke Marshall har med stor succes udvidet sit repertoire, så man i dag ser det legendariske navnetræk på masser af trådløse bokse til brug sammen med smartphones, tablets og laptops.

Marshall bygger også glimrende hovedtelefoner, der især lyder godt til rockmusik, mens et eventyr udi egne smartphones er gået knap så godt. Bluetooth højttalerne er dog Marshalls kerne-produkter. Derfor er det også her, at de fleste nyheder dukker op.

Nye er de to Stockwell II og Tufton bokse, der skal supplere den allerede velkendte Kilburn II. Designet er det klassiske og retro, så køberne får lidt atmosfære af rock koncert hjemme i stuen eller på teenager værelset. Indmaden i de to nyheder er dog helt uptodate og moderne.

De rummer bl.a. den nyeste Bluetooth 5.0 teknologi til at overføre den streamede musik fra mobiltelefonerne. Kabinetterne er blevet mere hårdføre, og batterierne kan nu levere op til 20 timers spilletid på en opladning.

Topmodellen er den for bærbare højttalere temmelig store Marshall Tufton. Den kommer med en bærerem, der minder om den, man kender fra elektriske guitarer. Kassen kan tåle at blive tumlet med, og højttaleren er vandtæt efter IPX4 specifikationerne. Med andre ord tager den ikke skade af at spille en stund i regnvejr.

Indendørs i Marshall Tufton sidder en bas-enhed på 40 watt, to 15 watts fuldtoner og en enkelt diskant tweeter på 10 watt. Alle har hver deres digitale Class-D forstærker siddende i højttaleren. Det lyder lidt, som om Marshall nyheden kan spille rimelig højt.

Den mindre Marshall Stockwell II er også vandtæt, men nøjes med forstærkere på 10 og 4 watt. Begge bokse kan arbejde med ”multi host”. Det vil sige, at flere Bluetooth leverandører af musik kan være forbundet til højttalerne på samme tid. F.eks. to smartphones eller en mobil og en laptop.

Marshall Tufton koster 3.195 kroner på det danske marked. Stockwell II sælges for 1.995 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone bruges mere til spil end Android