Samsung skyder 5G kapløb i gang

Her er verdens sejeste power bank

Med det gode forårs-vejrs ankomst åbner behovet for udendørs-sysler sig. Lad det være spadsere- og cykelture i naturen, camping, skovture osv. Alle vegne har folk deres mobiltelefon med – ofte også andre batteri-drevne ting som trådløse øretelefoner, smartwatches eller tablets.

Disse herlige elektroniske dimser har dog ét stort problem til fælles. De kræver ustandseligt strøm, og de indbyggede batterier holder sjældent længe nok på en opladning.

Man kan selvfølgelig redde sin dag ved at have et ekstra power bank batteri med i bagagen – eller måske låne en stikkontakt i cafeen eller på den tankstation, hvor man gør holdt for en times pause med en kop kaffe eller en kold bajer.

Færdes du imidlertid meget ude i naturen – også uden for de almindelige veje og stier – kan den nye Roamproof PWR27 Powerstation måske være værd at kigge på. Især, hvis der er flere med i selskabet, som har brug for en opladning til deres gadges.

Den nye PWR27 Powerstation har mindst to fordele fremfor konkurrenterne:

For det første er den markedets eneste med integrerede solceller, så den også selv får tilført ny gratis og grøn energi, mens man befinder sig udendørs om dagen. For det andet er PWR27 testet til at kunne tåle lidt af hvert med hensyn til stød, fald, vand, snavs og støv.

Og den tåler altså rigtig meget. Den går f.eks. ikke i stykker af at flyve 300 meter ned ad en bjerg-skråning. Eller man kan lægge ting på to tons oven på strømforsyningen, uden at den mister pusten. Desuden lever den selvfølgelig op til de skrappe IP67 krav for støv og vand.

Den nye Roamproof PWR27 rummer et eget batteri på voldsomme 27.000 mAh. Det er nok til at levere strøm til fem smartphones på samme tid i syv døgn.

Det svarer til 99 wH. En vigtig værdi at bemærke og huske, når man rejser meget. Flyselskaberne har nemlig generelt forbudt passagererne at medbringe eksterne batteri-stationer på over 100 wH.

Sådan en kraftkarl er uheldigvis ikke helt billig. Mindst 169 USD eller ca. 1.150 kroner koster den. Omvendt er det en meget fornuftig udskrivning, når man alligevel bruger en mindre formue på nyt outdoor gear til camping, festivaler, sejlsport osv….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung skyder 5G kapløb i gang