De mest populære Twitter indlæg i 2018

En fin gadget til jeres gadgets

Ikke alle gadgets behøver at være high-tech og have et USB stik til opladning. De kan også være ting, som man opbevarer sine elektroniske gadges, briller og andet i.

Denne nye Everyday Mobile Gadget Organizer fra Baseus kunne være en oplagt julegave. Den ligner en toilet taske i luksus udgave og kunne vel også bruges til det formål.

Ideen her er dog at have et godt beskyttende sted at lægge mobiltelefon, smartwatch, oplader, briller, kabler, konvertere, kuglepenne, powerbanks, øretelefoner, USB-sticks og alt det andet, man altid slæber rundt på i lommer og tasker.

Baseus er mest kendt sine løse covers, kabler og andet tilbehør til mobiltleefoner. Det kinesiske firma fremstiller også denne praktiske gadget taske.

Den nye gadget-taske er velpolstret, og man kan opdele dens indre i båse, der passer til forskellige formål. Nogle af dem sågar med elastiske spænder, så småtingene ikke flyver rundt under transporten.

Endelig skal både taske og lynlås være vandtætte, så man godt kan have den med under armen i regnvejr og sne – eller selvfølgelig på stranden.

Tasken fås i farverne grå, rød og grå. Den koster 34 USD eller ca. 220 kroner. Det er ikke mere end, hvad man betaler for en god toilettaske – og den dur ikke til smartphone og co….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De mest populære Twitter indlæg i 2018