HTC dropper billige smartphones

Fræk lille elbil til knægten i familien

Det her må være noget nær verdens dyreste sæbekasse bil.

OK – det lille gule lyn drives ikke af skubbende rugbrøds drevne menneske ben, men af en elmotor. Målgruppen er dog den samme – drenge, knægte op til otte-ni år.

Britiske Morgan er kendt for at fremstille klassiske sportsvogne til store drenge med tegnebogen i orden. I en verden, hvor næsten alle biler ser ud, som om de er designet med computer program, er Morgan en forfriskende undtagelse.

Morgan plejer normalt ikke at være sådan med på moden med det nyeste. Snarere tværtimod. Bare kig på bilernes udseende, der er som taget direkte fra 1940’erne. Morgan selv blev i øvrigt grundlagt i 1910.

Derfor kom det som lidt af en overraskelse, at Morgan sidste år lancerede sin første elbil – EV3. Ganske vist bygget ind i et retro tre-hjulet karrosseri, men med moderne teknologi indenbords.

Morgan EV3 er blevet et stort hit hos voksne biltossede drenge, så hvorfor ikke bygge en Junior udgave til sønneke?

Så kan knægten opleve samme køreglæde som farmand. Dog ikke med samme topfart og acceleration som i den store Morgan EV3. Men alligevel.  EV Junior er bestemt en standsmæssig sæbekasse bil med elmotor.

Ligesom den voksne EV3 er Junior håndbygget med et karrosseri af let carbon kulfiber, et instrument bræt i træ og sæder i håndsyet læder.

Det utrolige stykke legetøj har en topfart på 16 kilometer i timen. Lamper, bremser og måle instrument fungerer. Kobling og gearkasse er ikke nødvendig med en elmotor – der i øvrigt trækker på det enlige baghjul.

Morgan EV3 Junior fås som standard i farverne rød, grøn, gul og ivory med indtræk i sort eller brunt. Andre kulører kan bestilles for en beskeden merpris, hvis sønnekes Morgan f.eks. skal matche farmands i farven.

Prisen ligger på 6.662,50 GBP plus moms. Det svarer til lidt over 59.000 kroner plus moms….

Morgan EV3 Junior er håndbygget med smukke detalje som f.eks. ægte løder indtræk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HTC dropper billige smartphones