iPhone 7 er klodens mest populære

Bio er en anderledes højttaler

Højttalere fylder som regel pænt op i dagligstuen. I hvert fald hvis den ene beboer er Hi-Fi entusiast og godt kan lide at spille musikken højt og rent.

På grund af deres størrelse hører man ofte højttalere omtalt som skulpturer. Det er der selvfølgelig ikke meget af, når man bare et par store kasser i træ stående. Men B&O har da gjort sig berømt på bl.a. at fremstille højttalere i skulpturelt design – senest de nye Beolab 50.

Bang & Olufsen får dog næppe konkurrence fra de nye Bio Projects højttalere. Måske nok i dristigt design, men ikke i salgstal. Bio er nemlig kun koncepter udtænkt af den kinesiske designer Wen W.

Hans seneste projekt skal vise, at lyd og musik kan være ligesom en petunia i blomst. Materialerne er naturlige og lyden også. Lytterummet og lytteren skal blomstre.

Subwooferen er så at sige blomstens rod. Den vender normalt nedad, når Bio højttaleren står opret.

Bio er en rundstrålende højttaler, hvor hver enhed er placeret næsten som en trompet. Fire blomster – undskyld fuldtone enheder er der på hver tre tommer, mens bassen kommer fra subwoofer nederst på ”stænglen”.

Wen W har anbragt to digitale forstærkere i sin højttaler, der f.eks. kan stå frit fremme i en stue – som kunstværk, man kan se og høre. Den skal ikke gemmes af vejen i et hjørne eller i et reolsystem. Da Bio har indbygget trådløst Bluetooth, er højttaler ledninger ikke noget problem. En elledning er dog nødvendig, ser det ud til ud fra billederne.

Bio 58 cm højt, 44 bred og 40 cm dyb. Vægten er seks kilo. Frekvensgangen opgives til 65-20.000 Hz. Desværre nævnes prisen ikke, så vi er nødt til at nøjes med det aparte udseende i første omgang….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 7 er klodens mest populære