Husk nu det rigtige kodeord

Nubia Alpha en helt anderledes mobil

Det varer nok til maj, før Samsungs og Huaweis foldemobiler kommer til salg i butikkerne, selvom det var tilbage i februar, hvor de blev præsenteret under stor opmærksomhed.

Kan man ikke vente så længe, inden der skal investeres i en ny gadget, kunne ZTE’s nye Nubia Alpha telefon måske være det helt rigtige. Alpha kan nemlig købes i Kina fra i går mandag.

Selvom ZTE nyheden har en bøjelig OLED skærm ligesom Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X, kan Nubia Alpha nok ikke sammenlignes sådan direkte med de to andre.

Designet på Alpha er snarere et super-avanceret smartwatch eller den første komplette smartphone, man kan bære rundt på sit håndled. Nogle vil kalde den et armbånd med en telefon i.

Skærmen er også meget mindre end hos Samsung og Huawei. 4 tommer i 5:1 format  og 960 gange 192 billed punkter er dog noget større end på almindelige smart-ure. Desuden kan displayet på Nubia Alpha bøjes rundt om ens underarm. Cool.

Teknologien indendørs ligner til gengæld et almindelig smartwatch til Android og WearOS. Det vil sige en Snapdragon 2100 processor med 1 GB RAM og  8 GB lager. ZTE har modificeret styresystemet, så det nu kaldes AlphaOS.

Det skulle dog stadig være så kompatibelt med Android, at man kan køre en række populære apps til f.eks. Kinas populære sociale medie WeChat på håndleds-mobilen.

Nubia Alpha koster 3.499 kinesiske yuan eller ca. 3.650 kroner i en udgave i sort-lakeret stol. Vil man hellere have en version med guld-lakering, skal man af med 1.000 yuan mere – altså 4.700 danske kroner.

ZTE telefonerne sælges i Europa, men i Danmark ser man dem mest som tilbud i elektronik-kæderne. Derfor kan det være tvivlsomt, om vi ser den elegante nyhed på vores breddegrader – medmindre en entusiast køber den i udlandet….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk nu det rigtige kodeord